BLOG

TeleSağlık Randevusu

Allergos İzmir’ de hem çocuk hem de erişkin alerji ve immünoloji doktorlarımız, şehir dışında yaşadığı, iş hayatından veya derslerden vakit bulamadığı, tatilde olduğu ya da COVID-19’dan çekindiği için bizzat gelemeyen hastalar için uzaktan TeleSağlık hizmeti sunmaktan memnuniyet duyarlar. Sanal doktor ziyaretleri, kendi evinizin rahatlığında tıp doktorlarımızla tedavi ve bakımınızı tartışmanın ideal bir yoludur.

TeleSağlık, COVID-19 dahil olmak üzere hastalıklara maruz kalma ve yayılma riskini en aza indirebilecek güvenli ve güvenilir bir bakım seçeneğidir. Bazı tıbbi durumların bu sistem yoluyla teşhis ve tedavi edilemeyebileceğini ve yüz yüze muayene gerektireceğini lütfen unutmayın.

COVID-19'un topluluğumuzda yayılmasını en aza indirmek için bize düşen sorumluluğu yerine getiriyoruz. COVID-19’da görülen belirtileri taşıyan hastalar için yüz yüze ziyaretler planlamadığımızı lütfen unutmayın: 37.8 derecenin üzerinde ateş, öksürük, nefes almada güçlük, ani gelişen koku kaybı gibi belirtilerin varlığında veya son 2 hafta içinde yüksek riskli bir bölgeye seyahat edilmiş olması veya bilinen bir COVID-19 hastasıyla temas durumunda öncelikle ve vakit kaybetmeden COVID-19 için test gerekip gerekmediğini belirlemek için birinci basamak sağlık hizmet sunucularına başvurun.

Lütfen Dikkat! Anafilaksi gibi ciddi alerjik reaksiyonların varlığında ya da ciddi solunum problemlerine neden olan akut astım alevlenmelerinde size en yakın acil servise başvurmanız gerektiğini hatırlatmak isteriz. 

Eğer TeleSağlık hizmetinin size uygun olduğunu düşünüyorsanız, TeleSağlık ziyareti planlamak için lütfen aşağıdaki üç adımı takip edin:

1. BASAMAK

"Randevu" alanına tıklayın ya da +90 532 449 89 45’i arayın.

2. BASAMAK

Web sitemiz üzerinden randevu talep edecekseniz, lütfen sistemin yönlendirmelerini takip ediniz.

Randevu almak için lütfen tıklayınız.

3. BASAMAK

TeleSağlık hizmetimiz, dosya ve veri paylaşım kolaylığı nedeni ile ücretsiz olarak kullanabileceğiniz ZOOM adlı program üzerinden sunulmaktadır. Bu nedenle bilgisayarınız veya akıllı telefonunuzda ZOOM’un bulunması gerekir. Bu programı ücretiz kurmak ve üye olmak için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.

https://zoom.us

Bu programı kullanmayı tercih etmeyen danışanlarımız için Whatsapp uygulaması olasılığını da sunduğumuzu belirtmek isteriz. 

En uygun süre içinde randevu gün ve saatini belirten size özel bir link, cep telefonunuza veya e-posta adresinize gönderilecektir. Sistemimizdeki iletişim bilgilerinizin güncel olduğundan lütfen emin olun. Toplantı odasına randevu saatinizden 5-10 dakika önce girmeniz önerilir.

AŞAĞIDAKİ KONULARA DİKKATİNİZİ ÇEKMEK İSTERİZ :

Bağlantıda teknik sorunlar yaşıyorsanız TeleSağlık hizmetinizi yeniden planlamak veya yüz yüze bir randevuya dönüştürmek için bizimle hemen iletişime geçin. Cep telefonu sağlayıcınızın sağladığı kapasitenin yeterli olup olmadığına dikkat edin. Hizmet sağlayıcınıza ek ücret ödemek zorunda kalmamak için TeleSağlık sistemi üzerindeki görüşmelerimizin iyi bir Wi-Fi bağlantısı üzerinden olmasına dikkat edin. Görüşmemiz sırasında özel, sessiz ve dikkat dağıtıcı şeylerden uzak bir yerde bulunmanızı öneririz.